T&T Vauhtisiivet (tuliset ja tahmeat)

4 annosta

Tarvitset

  • 900 g L’Uomu Nokan Vauhtisiipiä
  • 200 g tomaattimurskaa
  • 1 valkosipulinkynsi murskattuna
  • 1 dl japanilaista soijaa
  • ½ dl ruokokidesokeri
  • ½ dl worcestershire-kastiketta
  • ½ dl punaviinietikkaa
  • 1 tl savustettua paprikaa
  • 1-2 tl chilihiutaleita
  • 1 tl suolaa
  • Dippi:
  • 1½ dl kermaviiliä
  • 1 dl itse tehtyä majoneesia
  • 3 rkl ruohosipulia hienonnettuna
  • 3 rkl persiljaa hienonnettuna
  • sitruunamehua
  • Lisäksi:
  • Dipattavia kasviksia (porkkanaa, kukkakaalia, kurkkua yms)

Valmistus

  • Sekoita dipin ainekset keskenään ja siirrä jääkaappiin maustumaan.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Laita hienonnettu valkosipuli kulhoon ja lisää muut aineet. Sekoita. Lisää kanansiivet ja pyörittele marinadissa. Anna siipien marinoitua muutama tunti.
  • Laita siivet vuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia tai kunnes siivet ovat saaneet sopivan värin.
  • Tarjoa siivet kasvisten ja dipin kera.

Resepti Annaleena Rytkönen

Jälleenmyyjät

L’uomu Nokkaa on saatavilla Prismoista ja suurimmista S‑Marketeista kautta maan, sekä hyvin varustetuista K-kaupoista.

Ota yhteyttä

Seuraa meitä

an-img-01

Luomunokan jälleenmyyjät

L’uomu Nokkaa on saatavilla Prismoista ja suurimmista S‑Marketeista kautta maan, sekä hyvin varustetuista K-kaupoista.

K-Citymarket
K-Market
K-Supermarket
Poronlihan Erikoisliike Heinonen
Laivurin Valinta
Evästeet