Mozzarellabroileri

Annoksesta riittää neljälle.

Tarvitset

  • öljyn ja voin sekoitusta paistamiseen
  • 4 kpl ”Juhlafilee” maustamatonta luomubroilerin rintafileetä
  • Kastike:
  • 500 g tomaattimurskaa
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 2 tl oreganoa
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa maun mukaan
  • Pinnalle:
  • 100 g pallo mozzarellajuustoa
  • Lisäksi:
  • tuoretta basilikaa

Valmistus

  • Paista rintafileet pannulla kauniin värisiksi ja lähes kypsiksi.
  • Mausta fileet suolalla ja pippurilla.
  • Valmista kastike.
  • Laita kattilaan tomaattimurska ja mausteet ja anna kiehua hetki.
  • Soseuta kastike.
  • Kaada uunivuokaan kastike ja asettele broilerifileet kastikkeen päälle.
  • Leikkaa mozzarella viipaleiksi ja leivitä broilerin pinnalle.
  • Laita vuoka uuniin 225 asteeseen kunnes juusto sulaa ja saa vähän väriä.
  • Koristele basilikalla.
  • Tarjoa lisäksi esimerkiksi kukkakaalia ja parsakaalia.

Reseptin on meille luonut Kaisa Sillanpää.

Jälleenmyyjät

L’uomu Nokkaa on saatavilla Prismoista ja suurimmista S‑Marketeista kautta maan, sekä hyvin varustetuista K-kaupoista.

Ota yhteyttä

Seuraa meitä

an-img-01

Luomunokan jälleenmyyjät

L’uomu Nokkaa on saatavilla Prismoista ja suurimmista S‑Marketeista kautta maan, sekä hyvin varustetuista K-kaupoista.

K-Citymarket
K-Market
K-Supermarket
Poronlihan Erikoisliike Heinonen
Laivurin Valinta
Evästeet