
Salaatti à la Nokka
Annoksia 4, valmistusaika n. 25 min
n. 400 g L’Uomu Nokan kypsennetyt lihat
1/2 tuorekurkku
1 kpl isohko omena
2 dl pakasteherneitä
2 kpl isoa tomaattia
1 kpl jäävuorisalaattia
1 dl rypsiöljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl sinappia
suolaa
valkopippuria
basilikaa
Leikkaa kypsennetty luomubroileri suikaleiksi. Voit joko keittää kokonaisen L’Uomu Nokan tai paistaa 2 kpl rintaleikkeitä pakkauksen ohjeen mukaan n. 10 min. Halkaise kurkku pituussuuntaan neljään osaan ja leikkaa viipaleiksi. Kuutioi omena melko pieniksi. Lohko tomaatit, poista niistä siemenet ja suikaloi ne. Keitä pakasteherneet nopeasti pari minuuttia ja jäähdytä. Suikaloi salaatti. Sekoita kastike öljystä, etikasta, sinapista, suolasta, valkopippurista ja basilikasta. Sekoita muut raaka-aineet keskenään paitsi salaatti ja broileri. Mausta kastikkeella. Laita jäävuorisalaattia annoslasien tai lautasten pohjille, lisää tämän päälle muut salaattiainekset ja lopuksi päälle broileri.
Kaikki reseptit