MAUSTEISET VAUHTISIIVET

Valmistusaika noin 30 minuuttia (+marinointiaika 2 tuntia)

noin 500 g luomubroilerin ”Vauhtisiipi” -siipipaloja
Marinadi ja kastike:
2,5 dl kanalientä
0,5 dl omenasiiderietikkaa tai valkoviinietikkaa
0,5 dl soijakastiketta
2 rkl öljyä
2 rkl fariinisokeria
1 laakerinlehti
0,5 tl korianterinsiemeniä
0,5 tl kokonaisia mustapippureita
(tarvittaessa suurustetta: vähän vettä ja maissitärkkelystä)

Sekoita marinadin ainekset ja laita siipipalat liemeen. Laita astia
jääkaappiin ja anna marinoitua pari tuntia. Siirrä siipipalat liemineen
kattilaan ja keitä noin 20 minuuttia. Nosta siivet liemestä, mutta älä
kaada lientä pois. Siivilöi liemi ja keitä hiljalleen kasaan, suurusta
tarvittaessa. Paista tai grillaa siivet molemmin puolin.

Tämän reseptin on meille loihtinut Kaisa Sillanpää.

 

Kaikki reseptit