Yhteystiedot

L’Uomu Nokka on ensimmäinen Suomessa jatkuvassa tuotannossa kasvanut luomukananpoika. Meitä on tiivis tiimi tekemässä töitä tämän arvokkaan asian eteen. Tavoitteenamme on tuoda sinulle jotain ainutlaatuista ruokapöytääsi. Pyrkimyksenämme on taata, että L’Uomu Nokalla on hyvä elää, jotta sitten meilläkin olisi hyvä elää!

Kokonaisuudesta vastaa meillä:

Arto Jokinenarto
Toimitusjohtaja, luomuyrittäjä
Puhelin: +358 4058 11192
Sähköposti: arto.jokinen(ät)luomunokka.fi

Lallin Luomu
Luomu Invest Oy
Y-tunnus: 2398149-7
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

Lallin Luomussa vaikuttaa erityisesti pitkän linjan luomuvaikuttaja Arto Jokinen ja lisäksi pitkän linjan terveystuotevaikuttaja Paula Utti. Kolmas päätiimissä on Pia Nuikkinen, joka luotsaa Keltasiipi-yhtiötä. Keltasiiven tehtävänä on paloitella L’Uomu Nokat parhaiksi paloiksi.

Hautomoa meillä pitää Esa Puonti Huittisista.

Kasvattajina toimivat seuraavat luomutilat:

Petri Tiukka, PunkalaidunTuottaja Tiukka verkko
Petrillä ja hänen perheellään on ollut broilereita kasvamassa jo vuosikymmeniä. Kun tuli mahdollisuus tulla mukaan L’Uomu Nokan tiimiin, Petri lähti ensimmäisten joukossa. Punkalaitumella on kaksi hallia luomubroilereille. Molemmista pääsee luukkujen kautta ulkoilemaan heinikkoon ja metsään, kun Nokista siltä tuntuu. Perheen koiratkin suhtautuvat yllättävän rauhaisasti ulkona tepasteleviin luomukanasiin.

Esko Nieminen, Loimaa


 

Myynti:

Tilaukset ja tiedustelut:
Puhelin: +358 50 3218976
Sähköposti: myynti(ät)luomunokka.fi

Kimmo Jokinen6509
Myyntipäällikkö
Puhelin: +358 40 5951799
Sähköposti: kimmo.jokinen(ät)luomunokka.fi