Täytetty L’Uomu Nokka

kaisa_sillanpaa_taytetty_uunibroileri1 kokonainen luomubroileri (noin 1,5 kg)
3 dl kanalientä
Täyte:
5 pekonin siivua silputtuna
100 g kuivattuja aprikooseja pieneksi paloiteltuna
50 g hasselpähkinöitä karkeana rouheena
tuoreita yrttejä
suolaa maun mukaan
mustapippuria myllystä

Pyyhi broileri kuivaksi, mausta suolalla ja pippurilla. Valmista täyte,
paista pekoni ja lisää loput täytteen ainekset, sekoita hyvin. Paista
kananpoikaan pannulla nopeasti kaunis pinta. Laita täyte vatsaonteloon,
siirrä uunivuokaan ja kaada kuuma kanaliemi vuokaan. Paista 180 asteessa
kunnes broileri on täysin kypsää.

Resepti Kaisa Sillanpää
Ruokablogi: Tuulikummun keittiössä
http://tuulikummunkeittiossa.blogspot.fi/

>Takaisin resepteihin<