Salaatti à la Nokka
Annoksia 4, valmistusaika n. 25 minSalaatti lasissa

n. 400 g                 L’Uomu Nokan kypsennetyt lihat
1/2                         tuorekurkku
1 kpl                      isohko omena
2 dl                        pakasteherneitä
2 kpl                      isoa tomaattia
1 kpl                      jäävuorisalaattia
1 dl                        rypsiöljyä
2 rkl                       valkoviinietikkaa
1 rkl                       sinappia
suolaa
valkopippuria
basilikaa

Leikkaa kypsennetty luomubroileri suikaleiksi. Voit joko keittää kokonaisen L’Uomu Nokan tai paistaa 2 kpl rintaleikkeitä pakkauksen ohjeen mukaan n. 10 min. Halkaise kurkku pituussuuntaan neljään osaan ja leikkaa viipaleiksi. Kuutioi omena melko pieniksi. Lohko tomaatit, poista niistä siemenet ja suikaloi ne. Keitä pakasteherneet nopeasti pari minuuttia ja jäähdytä. Suikaloi salaatti. Sekoita kastike öljystä, etikasta, sinapista, suolasta, valkopippurista ja basilikasta. Sekoita muut raaka-aineet keskenään paitsi salaatti ja broileri. Mausta kastikkeella. Laita jäävuorisalaattia annoslasien tai lautasten pohjille, lisää tämän päälle muut salaattiainekset ja lopuksi päälle broileri.

>Takaisin resepteihin<