Paistettua Rottinkirintaa  ja linssi-papusalaatti
Annoksia 4, valmistusaika n. 30 min

4 kpl                      Rottinkirintaa siipiluullaRottinkirinta salaattipedillä pienennetty
1 rkl                       voita
suolaa
mustapippuria jauhettuna
3 kpl                      punasipulia
3 rkl                       voita
1 dl                        punaisia linssejä
1 dl                        vihreitä linssejä
200 g                     vihreitä papuja
2 dl                        punaisia papuja (säilykkeenä)
2 dl                        valkoviiniä tai kanalientä

Kuori ja hienonna sipulit. Laita voi kattilaan ja kuullota sipuli siinä. Lisää linssit ja viini. Anna kiehua kannen alla noin 10 minuuttia. Paista luomubroilerinrinnat pannulla voissa kauniin ruskeiksi molemmin puolin, yhteensä n. 10 min. Mausta ja kypsennä 150 °C uunissa vielä noin 15-20 minuuttia. Lisää linsseihin tarvittaessa nestettä. Kun linssit ovat lähes kypsiä lisää n. 3 cm:n pätkiksi leikatut vihreät pavut ja valutetut punaiset pavut kattilaan. Jos käytät tuoreita papuja, keitä ne ensin kypsiksi, mutta jos pavut ovat pakastettuja, ne voi lisätä kattilaan suoraan. Keitä muutama minuutti ja mausta. Aseta pavut ja linssit lautasille ja broilerinrintafileet päälle.

>Takaisin resepteihin<