Luomubroileripyttipannu säilykkeestä
Annoksia 4, valmistusaika 45min
400   g        luomubroilerin täyssäilyke (400g purkki) e
600   g        kiinteää perunaa
200   g        punasilpulia
4     kpl       kananmunia
voita

Mausteet:
suolaa
jauhettua valkopippuria

Kuori perunat ja sipulit. Leikkaa sipulit puoliksi ja viipaleiksi. Kuutioi perunat ja säilykeliha. Ruskista sipuli voissa ja laita uunivuokaan. Ruskista broilerinlihakuutiot voissa ja laita uunivuokaan. Ruskista perunakuutiot voissa ja laita uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita. Laita pyttipannu 175c uuniin puoleksi tunniksi. Koristele persiljasilpulla ja tarjoa raa’an kananmunankeltuaisen kanssa.

>Takaisin resepteihin<